Grill & BBQ VM 2015

13-14 juni i Göteborg

Den 13 – 14 juni 2015 kommer för första gången i svensk mat- och idrottshistoria Grill & BBQ VM att arrangeras i Sverige, närmare bestämt på Heden i Göteborg. Under två tävlingsdagar och på 6 000 kvadratmeter eventyta kommer kampen att utspela sig inför en stor matintresserad publik.

Så går tävlingen till
Cirka 70 lag från världens alla kontinenter tävlar mot varandra i sex olika grillkategorier: kyckling, nötkött, fisk, fläskkött, vegetariskt och dessert. Rätterna bedöms sedan av ett 30-tal nationella och internationella domare. I samma veva avgörs även de nordiska- och svenska mästerskapen i grillning.
 

Sommarens största grillevent
Under sommaren 2014 lockade Grill SM på Liseberg drygt 30 000 besökare, och fler förväntas det bli i år. Därför kommer Grill & BBQ VM 2015 att äga rum på Heden med sina 6 000 kvadratmeter och innehålla tävlingsområde, plats för sponsorer och utställare samt besöksparkering.

Förutom de spännande tävlingsmomenten bjuds det på artistuppträdanden, inspirerande utställningar för alla grill- och matintresserade, kulinariska smakupplevelser för den hungrige och chansen att få se världens största grill.
 

Heja Sverige
Det Svenska Grillandslaget leds av Ulrik Lindelöv och är regerande europamästare. Nu har de chansen att ta hem världsmästartiteln inför en storpublik på hemmaplan i Göteborg.
 

Behöver du hjälp med boende?
Avisita är officiell bokningspartner och erbjuder förmånliga priser på boende, transport och aktiviteter för deltagare, partners och besökare. Läs mer här.
 

Vill du delta i tävlingen eller synas på plats med ditt företag?
Kontakta oss genom kontaktfliken uppe till höger.